ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Crafting Minds

Crafting Minds este școala de coaching care ghidează leaderi și organizații să își deblocheze potențialul și să prospere prin instrumente avansate de NLP.

Oferă coaching, experiențe personalizate și cursuri de certificare de talie internațională la nivel de Practitioner, Master Practitioner și Trainers Training NLP, după formatul nealterat de transformare umană al Școlii Tad James Co din SUA, Nevada.

Pe baza unui set dovedit de metode ce include procesele NLP, Time Line Therapy™, Hipnoză și Coaching, leaderii deprind abilități vitale pentru a gestiona cu succes încercările tot mai complexe pe care ni le pune în față secolul XXI și pentru a prospera indiferent de circumstanțe.

Câștigă reziliență, își dezvoltă creativitatea, gândirea laterală, abilitățile de negociere, influență și îndeplinire a obiectivelor.

Construiesc o mentalitate orientată spre soluții, adaptare, flexibilitate, incluziune și prosperitate.

 

WhatsApp Image 2021-10-07 at 17.59.14Camelia Păduraru, fondatorul Crafting Minds, este specialist în Comunicare, facilitator, Master Trainer de NLP, Trainer de Time Line Therapy©, Hipnoză, Coaching și Performance Coach.

Din 2008 se dedică deprinderii celor mai avansate științe, cunoștințe, arte și procese menite să expandeze gândirea, să aducă subconștientul în conștient, să pună oamenii în contact cu puterea lor și să-i asiste în a-și trăi potențialul.

 

Are 5000+ de ore de training și coaching livrate în ultimii 5 ani, timp în care a asistat oameni, atât în context individual, cât și de grup să:

 

  • Spargă plafoane financiare și să își crească veniturile;
  • Facă schimbări în carieră, să își înceapă sau să își crească afaceri;
  • Dizolve blocaje mental-emoționale precum fobii, anxietate, apatie, amânare, frică, iritabilitate sau amprenta lăsată de evenimente traumatice din trecut;
  • Descopere cauze emoționale ale simptomelor și să stimuleze procese de vindecare a unor somatizări de tip psoriazis, probleme digestive, dureri;
  • Dezvolte abilități de coaching cu NLP pentru a-și dezvolta o carieră în domeniu sau pentru a duce instrumentele în propriile echipe sau business-uri.

 

 

Telefon: +40 744 521 526