ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Formular Aderare

* campuri obligatorii
Tipul solicitarii (bifati varianta corectă) *

Prin semnarea acestui formular, declar că :

☑ Am luat la cunoștință prevederile Statutului sau ale Codului Etic Profesional al Asociației și mă oblig să le respect pe deplin, în toate activitățile pe care le desfășor în calitate de coach, mentor, supervizor sau formator.

Dacă voi încălca Statutul ori Codul Etic Profesional, sau părți ale lor, sunt de acord ca ARC- Pro, din proprie inițiativă și voință, să mă facă răspunzător pentru faptele mele.

Am luat la cunoștință faptul că dacă încalc Statutul ori Codul Etic Profesional, părți ale lor, pot ajunge la pierderea drepturilor mele de apartenența profesională la comunitatea membrilor ARC-Pro.

Mă oblig să achit în totalitate cotizația aferentă anului în curs, în condițiile stabilite de Colegiul Director al Asociației. În caz contrar, prezentul acord are valoare de titlu executoriu.

Sunt de acord ca Asociația să păstreze în format electronic și în condiții de siguranță optimă documentele pe care, conform Statutului Asociației, le-am depus la înscrierea în ARC-Pro, fără a avea dreptul de a le dezvălui unor terțe persoane și limitând numărul celor care le pot accesa. Datele personale cuprinse în aceste documente pot fi introduse în bazele de date ale Asociației, cu respectarea prevederilor GDPR și ale altor reglementări în vigoare.

Sunt de acord ca fotografiile și filmările de la activitățile ARC-Pro în care apare chipul meu să fie postate pe website, pe paginile Asociației din rețelele sociale și în materiale promoționale.

Tip membru * Asociația pentru Coaching Profesionist din România – ARC-Pro va folosi informațiile pe care le furnizezi prin acest formular pentru a ține legătura cu tine și a-ți transmite articole, informații și oferte. Te rugăm să bifezi toate tipurile de mesaje pe care vrei să le primești de la noi:


Îți poți schimba opțiunea în orice moment, făcând clic pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primești de la noi sau contactând-ne direct la secretar@arc-pro.ro. Vom trata informațiile furnizate cu respect și le vom proteja cu atenție. Pentru mai multe informații despre politica și practicile noastre de confidențialitate, vizitează site-ul nostru. Făcând clic pe butonul de mai jos, declari că ești de acord să procesăm informațiile tale în conformitate cu acești termeni.