ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2020 Editia 1

Vino alături de noi la prima ediție Knowledge Caffe a anului 2020, Miercuri 27 Maiîncepând cu ora 19 :00on-line/platforma Zoom! Descoperă invitații speciali și temele interesante!

Hai la o « ceașcă de cunoaștere »! :)

Programul evenimentului:

  • 19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare
  • 19:15-19:30 Knowledge Caffe în istoria ARC-Pro.

Invitat special: Dr. Horea Murgu– Senior Coach, parte a echipei de Leadership ARC-Pro încă de la înființarea Asociației și unul dintre cei mai valoroși contribuitori la dezvoltarea Coachingului în România (află mai multe despre invitatul nostru AICI)

  • 19:30-20:30 Atelier de lucru : « Cât de departe » ? (despre rolul sociometriei în coaching), facilitat de Irina Ștefanescu, Coach FLUX Training and Consultancy, unul dintre cei mai activi membri ARC-Pro, care contribuie continuu la dezvoltarea comunității coachingului profesionist (află mai multe despre invitata noastră AICI)
  • 20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • 20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Președintele ARC-Pro Ana-Maria Alexandru, Maestru în Coaching Acreditat IAPC&M, care vă întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

Acces evenimenthttps://us02web.zoom.us/j/81929155693?pwd=RnNPbktNY2VFTTFWQVFBTUtxN1YxZz09

Meeting ID: 819 2915 5693

Password: 030270

 

Knowledge Cafe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.
Evenimentele Knowledge Cafe au marcat în repetate rânduri istoria ARC Pro, astfel că vom afla de la invitatul nostru special Dr. Horea Murgu (o personalitate aparte și un om de suflet al comunității Coachilor Profesioniști din România) câteva dintre momentele speciale, întâmplările din spatele cortinei și trasformӑrile pe care le-au trăit participanții de-a lungul timpului.

În cadrul atelierului de lucru „Cât de departe?” vom explora, alături de Irina Stefanescu, modalitățile de utilizare a sociometriei în sesiunea de coaching individual. Clienții ne arată de cele mai multe ori în timpul conversației, chiar de la început, cât de aproape sau de departe li se pare propriul sine, persoanele semnificative, un obiectiv, un obstacol, un vis, o nevoie etc., cu propriul lor corp – mișcare, postură, gesturi, privire – sau prin limbaj, sau prin desen. Fiind atenți și la aceste distanțe arătate și / sau exprimate, putem adresa întrebări sau provocări semnificative, îl putem invita să exploreze posibilități și putem câștiga timp, astfel incat in final clientul sa reuseasca ceea ce isi propune.

Traversând perioada de izolare, am devenit și mai conștienți de puterea distanței, astfel încât lucrul cu distanțele fizice și virtuale a căpătat acum și mai mare importanță.

Vino alături de noi pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

Te așteptam cu drag !

CD ARC PRO 2020

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)