ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe „Utilizarea instrumentelor de evaluare in coaching”

Cand decidem sa utilizam instrumente de evaluare in programele de coaching? La ce ne uitam cand alegem un instrument? Cum utilizam rezultatele in context de coaching? Ce vrem de la un instrument? In ce contexte specifice putem utiliza instrumente de evaluare? Cum dialogam cu clientul individual sau cu grupul/echipa utilizand rezultatele evaluarilor? Cum contractam cu sponsorul utilizarea unor instrumente?

Daca ti-ai adresat aceste intrebari si inca mai ai nevoie de raspunsuri, te invitam la Knowledge Caffe. Moderatorul intalnirii – Horea Murgu, alaturi de invitatul sau special, Doru Dima, vor incerca sa rspunda la aceste intrebari si la altele pe care le-ai putea avea.

Data: 27 Ianuarie 2014, orele 18.00 – 21.00
Locatie: FLUX Training & Consultancy, Splaiul Independenței 202, Clădirea Institutului de chimie-fizică Ilie Murgulescu,
parter, cam. 11 și 12, Bucuresti, sector 6
(harta la http://goo.gl/maps/LX8Oh).

Indicatii pretioase cu privire la locatie, oferite de gazda noastra:
„Cum veniti dinspre podul Cotroceni catre Grozavesti pe malul drept al Dambovitei, intrarea este dupa Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, in dreptul unui totem mare alb.

Parcare este pentru toata lumea. Spuneti la poarta ca mergeti la Flux si puteti intra cu masina.

Pentru pedestri: suntem la jumatatea distantei intre statiile de metrou Eroilor si Grozavesti. Langa noi e statia autobuzului 601 (A.N.E.F.S.) care vine de la Piata Rosetti.

Cum ati intrat in curte, cladirea este cea mai joasa in stanga, perpendiculara pe poarta. Intrati in cladire, ocoliti fosta ghereta a portarului si in fata veti avea o usa metalica mare maro. In stanga are un basorelief. Sunati si venim sa va deschidem. Aveti putintica rabdare, e ceva cale de la sala pana la usa.”

TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei / persoana.
Membrii ARC cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 6 participari gratuite la sesiunile de Knowledge-Caffe pe parcusul unui an.

Va rugam confirmati participarea pe contact@coaching-arc.ro

Va asteptam cu drag!