ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe „Obiectivele in demersul de coaching – de la utilitate la obsesie”

Si in coaching, ca si in viata, suntem invatati cat de important este sa stabilim inca de la inceput cu clientii nostri obiective cat mai clare, ideal unele cat mai SMART, si ca atingerea lor trebuie apoi sa fie urmarita cu tenacitate. Sunt, intr-adevar, multe situatii in care aceasta abordare functioneaza, doar ca experienta arata ca nu intotdeauna si nu neaparat de la inceput.

In cadrul Knowledge Café-ului pe care il va modera, Mihai Popa-Radu va invita la o conversatie in cadrul careia vor fi abordate teme precum:

– Ce facem cand clientul simte ca trebuie sa schimbe ceva in viata sa dar nu stie (inca) ce

– Cum ne asiguram ca obiectivele isi pastreaza rolul de “cap-compas” si nu devin “ochelari de cal”

– In ce masura putem integra inteligent si practic incertitudinile legate de viitor in definirea obiectivelor

Unul dintre primii coachi romani acreditati international, Mihai Popa-Radu activeaza in acest domeniu inca din 2003, fiind desemnat de doua ori Coachul Anului in Romania. La ora actuala este promotorul Coachingului Integrativ (Integral Coaching) in Romania prin intermediul firmei sale Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro)
In 2009 Mihai a fondat centrul spiritual Seeds for Happiness (www.seedsforhappiness.ro), cu scopul de a oferi oamenilor un spatiu in care sa isi identifice si sa isi onoreze aspiratiile spirituale, atat de ignorate in lumea agitata in care traim.
In paralel, Mihai organizeaza workshopuri pe teme ce tin de auto-motivare, mindfulness si optimizarea vietii personale si profesionale, si este de asemenea traducator al unora dintre lucrarile lui Alan Watts in limba romana.

Detaliile evenimentului:
Data: 6 Martie 2014, orele 18.30 – 21.00
Locatie: sediul Seeds for Happiness, Strada Fabrica de Chibrituri 16, Sector 4, București
Harta aici: https://maps.google.ro/maps?ie=UTF-8&q=Centrul+Seeds+For+Happiness&fb=1&gl=ro&hq=seeds+for+happiness&cid=14533234306419561387&ei=JuoJU6GSKYTRsgb4_oGQBQ&sqi=2&ved=0CI8BEPwSMAs
Taxa de participare: 50 RON pentru non-membrii ARC; gratuit pentru membrii ARC cu plata cotizatiei la zi, in limita a 6 evenimente tip KC/an.

PROGRAMUL INTALNIRII:
18:00 – 18:30 Primirea participantilor
18:30 – 19:50 Knowledge Caffe partea I
19:50 – 20:00 Pauza
20:00 – 21:00 Knowledge Caffe partea a II-a
Contam pe punctualitatea ta pentru a incepe la timp si a termina la timp.

Va rugam confirmati participarea la contact@coaching-arc.ro