ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2021 – Ediția 13 – ADN-ul motivației – Lucrul cu valorile personale în coaching

Vino alături de noi la ediția numărul 13 a evenimentului Knowledge Caffe , Miercuri, 27 octombrie, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom!

– alături de invitatul nostru special – Camelia Păduraru, Master Trainer de NLP, Performance Coach, Specialist Comunicare

Tema acestei ediții va fi: ADN-ul motivației – Lucrul cu valorile personale în coaching 

Descriere Eveniment:

Valorile personale reprezintă ceea ce contează cel mai mult pentru noi, ce ne motivează.

Acele lucruri spre care ne îndreptăm sau pe care vrem să le evităm.
Determină modul cum ne alocăm resursele, atenția, timpul, energia și banii.

Din experiență, majoritatea oamenilor nu își cunosc valorile, prin urmare le este greu să ia decizii, să se miște, ba chiar fac lucruri împotriva lor și se epuizează. Mai mult decât atât, nu au cum să le facă celorlalți cunoscute, însă reacționează la încălcarea lor inconștientă, generând tensiune și conflict.

 Când însă ne cunoaștem valorile și legăm de ele tot ceea ce facem, ne simțim motivați, implicați, conectați, ne cresc performanțele și stima de sine. Avem energie și teren pe care să ne armonizăm relațiile.

Vino în acest Knowledge Cafe ca să-ți descoperi scara valorilor, să afli cum să obții mai mult din tot ceea faci și cum să le utilizezi în coaching!

Agenda Evenimentului

19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare

19:15-20:30ADN-ul motivației – Lucrul cu valorile personale în coaching: Camelia Păduraru

20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri

20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Luiza Ștefan – Coach și Facilitator de învățare, Vicepreședinte ARC-Pro care te întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

 

𝗧𝗲 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝟭𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗽𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗸-𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗼𝗺, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲, 𝗱𝗶𝗻𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗲. 𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗮𝗱𝗺𝗶𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲.

Pentru a obține cât mai multă valoare din acest eveniment, vino cu o situație concretă, care corespunde temei propuse și pe care vrei să o rezolvi.

Acces eveniment:

ZOOM

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/92506712658?pwd=aW5XcFNLc0xoL3kzR3NOWGFubDVqZz09

SAU:

Meeting ID: 965 084 0885

Passcode: 851869

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

COLEGIUL DIRECTOR- ARC 2021