ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2021 – Ediția 10 – The Mindset of Succes – a Coaching Perspective

 

Vino alături de noi la ediția numărul 10 a evenimentului Knowledge Caffe , Joi, 01 iulie, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom!

Tema acestei ediții va fi: The Mindset of Succes – a Coaching Perspective

– alături de invitata noastră – Anca Gheorghiu – Team&Business Coach. Senior Trainer.

Anca Gheorghiu – Fondator Markant Consult, Business Consultant, Coach & Senior Trainer.

„Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni. Cei 15 ani in care m-am format în organizații de top, in roluri de management și coordonare, m-au transformat nu numai ca manager, ci și ca om.  Imi place sa ma implic 200% in experiente de invatare inedite, relevante si cu impact.

Prin ceea ce construiesc impreuna cu participantii, crestem nu doar cifre, cote de piață și profitabilități, ci mai ales dezvoltam oameni si mentalitati. Îmbin experiența și pragmatismul din business cu empatia si responsabilitatea evoluției pe care coaching-ul și leadershipul asumat o aduce.

Pasiunile care-mi aduc zambetul pe buze sunt cei 3 T: tangoul argentinian, trainingul si tenisul.”

Agenda Evenimentului 

Vei avea parte de o experienta practica cu carduri si facilitare de coaching, care inspira si produce constientizari in privinta:

  • Mentalitatii care aduce satisfactie si rezultate, mai degraba decat abilitatile pe care le aplicam de la ora 9 la ora 17.
  • Dezvoltarea unui mindset curajos si colaborativ.

𝗧𝗲 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝟭𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗽𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗸-𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗼𝗺, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲, 𝗱𝗶𝗻𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗲.

𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗮𝗱𝗺𝗶𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲.

Pentru a obține cât mai multă valoare din acest eveniment, vino cu o situație concretă, care corespunde temei propuse și pe care vrei să o rezolvi.

Acces eveniment:

ZOOM

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

COLEGIUL DIRECTOR- ARC 2021

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)