ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2020 – Editia 2 – Supervizarea in coaching

Vino alături de noi la a doua ediție Knowledge Caffe a anului 2020, Miercuri 24 Iunie, începând cu ora 19:00, on-line/platforma Zoom!

Hai la o « ceașcă de cunoaștere »!

Tema acestei ediții vă fi : « Supervizarea în coaching – moft sau necesitate? » – alaturi de invitatul nostru special, Marian Opran, Formator și Specialist în activitatea de Coaching.

Marian Opran ne va prezenta în prima jumătate a întâlnirii ”Supervizarea din perspectiva Analizei Tranzacționale (AT) în Consiliere” și va vorbi despre: definiții ale supervizării, cele 3 roluri și cele 3 tipuri de supervizare, valorile, principiile și modelul de dezvoltare folosit în supervizare, corelate cu cele 6 stagii de dezvoltare din taxonomia lui Bloom precum și despre criterii de evaluare a supervizării.

În a doua jumătate a întâlnirii, Marian va facilita o discuție despre supervizarea în Coachingul din România și ne va invita la un schimb de opinii despre acest subiect. Te invitam să adresezi întrebări până pe data de 24 Iunie și chiar și în timpul evenimentului, prin intermediul aplicației dedicate (accesează link): https://app.sli.do/event/bpsaf3l6

Agenda evenimentului:

  • 19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare
  • 19:15-20:30 Supervizarea în coaching – moft sau necesitate?
    Invitat special: Marian Opran, Formator și Specialist în activitatea de Coaching
  • 20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • 20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Monica Bazgan, Agile Coach  & Secretar ARC-Pro care te întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

Acces eveniment- ZOOM:

Topic: KC 2020 – Supervizarea in Coaching, moft sau necesitate?
Time: Jun 24, 2020 07:00 PM Bucharest

Join Zoom Meeting : Zoom Meeting Link

Meeting ID: 965 084 0885
Password: 851869

KC 2020 Marian Opran Intrebari

Alatura-te la slido.com cu codul  #42301 pentru a pune intrebari   

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

CD ARC PRO 2020

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)