ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2020 – Editia 3 – Sindromul impostorului in coaching

Vino alături de noi la a treia ediție Knowledge Caffe a anului 2020, Miercuri 29 Iulie, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom! Hai la o « ceașcă de cunoaștere »!

Vino alături de noi la a treia ediție Knowledge Caffe a anului 2020, Miercuri 29 Iulie, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom! Hai la o « ceașcă de cunoaștere »!

Tema acestei ediții vă fi : « Sindromul impostorului în coaching» – alături de invitata noastră speciala Luiza Ștefan – Coach și Facilitator de învățare, Vicepreședinte ARC-Pro.

Mai multe despre invitata noastră AICI :

Aproximativ 70% din populație s-a confruntat cu sindromul impostorului, conform unui studiu din 2011 publicat în International Journal of Behavioural Science. Asta după ce în anii ’80, în țările industrializate, au început să ajungă tot mai mulți profesioniști la psihologi, în demersul de a face casă bună cu împlinirile lor profesionale. Li se întâmpla cel mai des femeilor care știu cine sunt și ce au realizat în viață, dar poate afecta pe oricine. Coachingul are această distorsiune cognitivă pe multe din agendele clienților, dar sunt și foarte mulți coachi care o aduc ca subiect în propriile lor procese de reflectare. Iți propunem să explorăm tema și să descoperim noi perspective – cum putem deveni mai vulnerabili noi înșine și ce efect va avea aceasta în procesele noastre de coaching.

Agenda evenimentului:

  • 19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare
  • 19:15-20:30 Sindromul impostorului în coaching- Invitata specială : Luiza Ștefan – Coach și Facilitator de învățare, Vicepreședinte ARC-Pro.
  • 20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri ( platforma slido)
  • 20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Roxana Șerban, Talent Coach & Responsabil Membrii ARC-Pro care te întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

Acces eveniment- ZOOM:

Topic: KC 2020 – Sindromul impostorului in coaching
Time: Jul 29, 2020 07:00 PM Bucharest

Join Zoom Meeting : Zoom Meeting Link

Meeting ID: 965 084 0885
Password: 851869

slido- kc 20202 editia 3

 

Alatura-te la slido.com cu codul  #22178  pentru a pune intrebari   

 

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

CD ARC PRO 2020

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)