ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2021 – Ediศ›ia 7 – ๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ – ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ถ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฎ, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ถ, ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ถ ๐˜€๐—ฎ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฎ

Vino alฤƒturi de noi la prima ediศ›ie Knowledge Caffe a anului 2021, Miercuri, 17 feb, รฎncepรขnd cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom!

Tema acestei ediศ›ii va fi:

โ€๐—™๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐—๐—ผ๐—›๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ – ๐—œ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ถ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฏ๐˜‚๐—ป๐—ฒ ๐—ฐ๐˜‚ ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฎ, ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ถ, ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ถ ๐˜€๐—ฎ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ฎโ€

– alฤƒturi de invitata noastrฤƒ – ๐—Ÿ๐˜‚๐—ถ๐˜‡๐—ฎ ๐—ฆฬฆ๐˜๐—ฒ๐—ณ๐—ฎ๐—ป – ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถฬ‚๐—ป๐˜ƒ๐—ฎฬ†๐˜ฬฆ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ, ๐—ฉ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€ฬฆ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—”๐—ฅ๐—–-๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ.

Fereastra lui JoHari este model de dezvoltare a relaศ›iilor interpersonale รฎn orice cadru – รฎn familie sau la muncฤƒ.
Este des folosit รฎn project management, รฎn domeniul comunicฤƒrii ศ™i pentru รฎmbunฤƒtฤƒศ›irea lucrului รฎn echipe.

Poate ca cel mai important lucru care ne leagฤƒ, ca fiinศ›e umane, este comunicarea interpersonalฤƒ.
De prea multe ori credem cฤƒ un task este de la sine รฎnศ›eles cum se face ศ™i ne trezim cฤƒ primim complet altceva decรขt ce ne aศ™teptam.
Fiecare dintre noi avem acel โ€unghi mortโ€ din care unele lucruri nu se pot vedea, aศ™a cฤƒ, chiar dacฤƒ nivelul de cunoaศ™tere cu un om este intim, nu ศ™tim niciodatฤƒ totul despre nimeni. Nici despre noi รฎnศ™ine.

Cรขnd lucrul care trebuie fฤƒcut are nevoie de contribuศ›ia mai multor persoane claritatea sarcinii, detaliile mesajului, verificarea รฎnศ›elegerii ศ™i calitatea feedbackului sunt absolut necesare.

Fereastra lui JoHari – un instrument atemporal care sฤƒ te ajute sฤƒ รฎnศ›elegi mai bine oamenii din jurul tฤƒu!

๐—ง๐—ฒ ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐—ฎฬ†๐—บ ๐˜€๐—ฎฬ† ๐˜๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐˜‡๐—ถ ๐—ฐ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ธ-๐˜‚๐—น ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ผ๐—บ, ๐—น๐—ฎ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ ๐Ÿญ๐Ÿต:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ ๐—ถฬ‚๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ.

๐——๐˜‚๐—ฝ๐—ฎฬ† ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ ๐Ÿญ๐Ÿต:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ป๐˜‚ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐˜€๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฎ๐—ฑ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎฬ†๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ฒ.

Pentru a obศ›ine cรขt mai multฤƒ valoare din acest eveniment, vino cu o situaศ›ie concretฤƒ, care corespunde temei propuse ศ™i pe care vrei sฤƒ o rezolvi.

Acces eveniment:

ZOOM:ย us02web.zoom.us

Knowledge Caffeย este evenimentul lunar al ARC Pro โ€“ Asociaศ›ia pentru Coaching Profesionist din Romรขnia, prin care susศ›inem coachii profesioniศ™ti ศ™i pe cei รฎn devenire, oferind un spaศ›iu de รฎntรขlnire, รฎmpฤƒrtฤƒศ™ire, conectare, inspiraศ›ie.

Te aศ™teptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunaศ›i, care preศ›uiesc coachingul profesionist ศ™i pentru a รฎnvaศ›a noi instrumente care sฤƒ te ajute รฎn practica de coaching ศ™i รฎn viaศ›ฤƒ!

โ€žA fi รฎmpreunฤƒ este un รฎnceput. A rฤƒmรขne รฎmpreunฤƒ este un progres. A lucra รฎmpreunฤƒ este un succes!โ€ (H. Ford)

COLEGIUL DIRECTOR- ARC 2021

โ€žA fi รฎmpreunฤƒ este un รฎnceput. A rฤƒmรขne รฎmpreunฤƒ este un progres. Aย lucraย รฎmpreunฤƒ este un succes!โ€ย (H. Ford)