ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2020 – Editia 6 – Coaching pentru Excelența

Vino alături de noi la o noua ediție Knowledge Caffe a anului 2020, Miercuri 28 Octombrie, începând cu ora 19:00, on-line/platforma Zoom! Hai la o « ceașcă de cunoaștere »!

Tema acestei ediții vă fi : « Coaching pentru Excelență» – alături de invitata noastră specială Roxana Șerban – Talent Coach, Responsabil Membrii ARC-Pro.

“Nu poți învăța prea multe despre excelență, studiind eșecul.“- M. Buckingham

Te-ai întrebat vreodată cum ți-ai putea îmbunătăți constant performanța personală și/sau profesională pentru a atinge excelența? Sau (în calitate de Coach) cum ți-ai putea acompania clienții astfel încât să atiga performanța dorită și să se transforme în cea mai bună versiune a lor? Sau cum poți deveni tu cea mai bună versiune a ta în calitate de Coach? Descoperă abordarea menita să accelereze performanța individuală și de echipă, în vederea atingerii excelenței.

Agenda evenimentului:

19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare

19:15-20:30 Coaching pentru Excelența- Invitata specială : Roxana Șerban – Talent Coach, Responsabil Membrii ARC-Pro

20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri

20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Luiza Ștefan – Coach și Facilitator de învățare, Vicepreședinte ARC-Pro care te întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

Acces eveniment

ZOOM: https://zoom.us/j/91313179932?pwd=aDJORllMUjFhUTU3djdDMEhJQ2dSQT09

Meeting ID: 913 1317 9932

Password: 660324

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

CD ARC PRO 2020

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)