ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2021 – Ediția 11 – Instrumente din neuroștiința care vin in sprijinul Coachingului

Vino alături de noi la ediția numărul 11 a evenimentului Knowledge Caffe , Joi, 25 AUGUST, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom!

– alături de invitata noastră specială Roxana Șerban – Talent Coach.

Tema acestei ediții va fi: Instrumente din neuroștiința care vin in sprijinul Coachingului

Cercetarea contemporană în domeniul neuroștiinței, confirma neuroplasticitatea creierului , care ii confera acestuia capacitatea de a crea cai neuronale noi ca raspuns la noi experiențe și informații. Coachii au înțeles intuitiv acest fenomen, valorificând abilitățile clienților pentru schimbarea autodeterminata, împuternicindu-i cu instrumente transformatoare. Deci, în timp ce domeniul neuroștiinței continuă să evolueze, Coachii pot începe cu ușurință să încorporeze aceste instrumente în practica lor, contribuind la accelerarea procesului de schimbare si transformare a clientilor. Va invita sa discutam despre aceste intrumente si sa intelegem beneficiile lor in coaching.

 

Agenda Evenimentului 

19:00-19:15 Primirea participanților și moment de conectare

19:15-20:30 Instrumente din neuroștiința care vin in sprijinul Coachingului: Roxana Șerban – Talent Coach.

20:30-20:45 Sesiune de întrebări și răspunsuri

20:45-21:00 Concluzii, impresii, deconectare

Gazda întâlnirii este Luiza Ștefan – Coach și Facilitator de învățare, Vicepreședinte ARC-Pro care te întâmpină, alături de membrii Colegiului Director, cu drag și cu bucurie.

 

𝗧𝗲 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝟭𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗽𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗸𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗼𝗺, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲, 𝗱𝗶𝗻 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗲. 𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗮𝗱𝗺𝗶𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲.

 

Pentru a obține cât mai multă valoare din acest eveniment, vino cu o situație concretă, care corespunde temei propuse și pe care vrei să o rezolvi.

Acces eveniment:

ZOOM

Join Zoom Meeting

https://urldefense.com/v3/__https://us06web.zoom.us/j/9650840885?pwd=Ny9KSkJ4WEdjazVEalFxV3VTRjZvdz09__;!!L8-7AA!FjDbZmZn1vJb2az9wxfqyRfwnZW08R2UdUrYHn002KPl7z06lyclcRBpTAyhWJKW$

 

Meeting ID: 965 084 0885

Passcode: 851869

 

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

COLEGIUL DIRECTOR- ARC 2021