ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Knowledge Caffe 2021 – Ediția 9 – Galaxia rolurilor

Vino alături de noi la ediția numărul 9 a evenimentului Knowledge Caffe , Miercuri, 26 martie, începând cu ora 19 :00, on-line/platforma Zoom!

Tema acestei ediții va fi: Galaxia rolurilor

– alături de invitata noastră – Irina Ștefănescu – Coach, FLUX Training & Consultancy, Fondator Sociodrama Centre

Irina Stefanescu – partener de invatare si dezvoltare curios si jucaus pentru oameni si organizatii in tranzitie. Managing Partner in FLUX Training and Consultancy. Este membru fondator al Asociației ARC Pro pentru Coaching Profesionist din România și colaborează cu Coachingdipity ca trainer în coaching de echipă. A creat un curriculum de formare în sociodramă și metode de acțiune pentru mediul de afaceri, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de Institutul ODeF din Geneva, cu care colaborează din 2012. Promoveaza si sustine facilitarea proceselor educationale active in scoli, contributor in comunitatea profesorilor relaxati si fericiti EduMagic.

Agenda Evenimentului:

–  scurtă introducere și încălzire

– cum definim rolurile?

– diagrama galaxiei rolurilor în perspectiva sociometrică

– exercițiu individual și în perechi pentru experimentarea instrumentului de lucru

împărtășire

întrebări și răspunsuri

– feedback

𝗧𝗲 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗲𝗰𝘁𝗲𝘇𝗶 𝗰𝘂 𝟭𝟬 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗱𝗲𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗽𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗸-𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗼𝗺, 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝘃𝗮 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝗲, 𝗱𝗶𝗻𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗼𝗿 𝘀̦𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗲.

𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗮𝗱𝗺𝗶𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲.

Pentru a obține cât mai multă valoare din acest eveniment, vino cu o situație concretă, care corespunde temei propuse și pe care vrei să o rezolvi.

Acces eveniment:

ZOOM

Knowledge Caffe este evenimentul lunar al ARC Pro – Asociația pentru Coaching Profesionist din România, prin care susținem coachii profesioniști și pe cei în devenire, oferind un spațiu de întâlnire, împărtășire, conectare, inspirație.

Te așteptam cu drag pentru a te conecta cu o comunitate de oameni minunați, care prețuiesc coachingul profesionist și pentru a învața noi instrumente care să te ajute în practica de coaching și în viață!

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)

COLEGIUL DIRECTOR- ARC 2021

„A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!” (H. Ford)