ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Conventia ARC Pro 2017

Conventia ARC Pro

„La pas cu incertitudinea”

14 iunie 2017

Data: 14 iunie 2017

 

Tema: „La pas cu incertitudinea”

 

Locul desfasurarii: Teatrul Elisabeta, sala “Regina Elisabeta” – pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45, vizavi de parcul Cismigiu, intr-o cladire monument istoric

 

Descriere:

Ne intalnim deseori cu incertitudinea in temele clientilor nostri si in multe aspecte ale vietii noastre. Despre cum facem fata, cum ne antrenam si cum facilitam dezvoltarea rezilientei clientilor nostri – putem discuta in dupa-amiaza zilei de miercuri, 14 iunie 2017, intre 14.30 si 20.00 la Teatrul Elisabeta. Vom incepe explorarea temei impreuna cu invitatul nostru special, domnul profesor Florin Munteanu.

Florin Munteanu

PROGRAM:

14.30 – 15.00  Cafea de bun venit, inregistrarea participantilor, timp de socializare

15.00 – 15.10  Deschiderea evenimentului – Horea Murgu

15.10 – 16.30  „Pasi in lumea complexitatii” cu domnul profesor Florin Munteanu: „Concepte, teorii si instrumente utile pentru gestionarea crizelor si, mai cu seama, a starilor de incertitudine”

16.30 – 17.00  Pauza de cafea si socializare

17.00 – 19.00  NEconferinta “La pas cu incertitudinea”:

Ce este neconferinta bazata pe tehnologia Open Space? Regula de aur, cele 4 principii, cele 4 roluri*. Sesiune facilitata de Irina Stefanescu. “Piata” de teme – participantii pregatesc sau propun spontan teme de demonstratii / ateliere / dezbatere / consultare; se pot aborda teme de 40-45 minute in paralel in doua sesiuni consecutive, sau teme de 90 de minute; se tin cele la care se inscriu participanti. Alocare spatii de lucru – exista minim 3 spatii de lucru si cateva spatii neconventionale pentru ateliere in paralel. Derularea temelor.

19.00 – 19.30  Cum a fost experienta NEconferintei? Concluzii.

19.30 – 20.00  Incheiere si socializare la un pahar de vin.

 

Inscriere:

Completati formularul de inscriere – conditie necesara accesului la eveniment

Membrii ARC Pro cu cotizatia platita la zi au acces gratuit

Participantii care nu sunt membri ARC Pro achita 150 de lei – detalii privind contul bancar

 

*Regula de aur, principiile si rolurile:

 

Regula de aur la neconferinta este: “Cand simti ca intr-un loc nu inveti si/sau nu contribui suficient, pui in miscare cele doua picioare si te muti intr-un loc mai productiv pentru tine”

 

Cele 4 principii:

1.Incepe atunci cand incepe.

2. Cei ce sunt prezenti sunt participantii de care este nevoie.

3. Ceea ce se petrece este cea mai buna versiune a ceea ce se putea petrece.

4. Cand s-a terminat, e gata!

Cele 4 roluri:

Gazda – propune o tema si isi asuma complet rolul de gazda: are grija de participanti, de spatiu si de indeplinirea obiectivelor sesiunii propuse;

Participantul activ – sustine pana la capat in mod activ tema si gazda;

Albinuta – participa cate un pic ici si colo, isi ia ce ii trebuie si se muta la o alta tema, unde poate “poleniza” cu informatii si idei de la celelalte teme in discutie;

Fluturasul – poate trece discret pe la grupuri sau poate sta la o cafea cu alt fluturas daca acesta este modul in care invata si/sau contribuie cel mai bine.