ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Conferinta Challenges of Coaching 2011

Conferinta anuala a Asociatiei Romane pentru Coaching – CHALLENGES OF COACHING

Rezultatele in coaching: primul si ultimul reper 

10-11 noiembrie 2011

Editia a III-a

Hotel Ibis Gara de Nord – Calea Grivitei nr. 143, Bucuresti

sigla-evenim

INVITATIE

 

Stimati pasionati de coaching,

 

Dupa succesul primelor doua editii, ASOCIATIA „ROMANIAN COACH GUILD – ARC” impreuna cu Competent Consulting, Metasysteme Coaching, Mind Master si Noble Manhattan Coaching au placerea de a va invita sa participati la „Challenges of Coaching„, cea de a treia conferinta anuala a comunitatii de coaching profesionist din Romania.

 

Evenimentul reuneste intr-un context dinamic de schimb de experienta reprezentanti ai celor mai importante scoli de coaching din Romania – Competent Consulting, Metasysteme Coaching, Mind Master si Noble Manhattan Coaching – coachi profesionisti, formatori, coachi in curs de acreditare sau care detin deja o acreditare internationala si directori de companii sau ai departamentelor de resurse umane care, interesati de acest domeniu in dezvoltare rapida, inteleg ca o schimbare organizationala valida si sustenabila incepe in primul rand cu modul personal in care se raporteaza la rezultate.

Challenges of Coaching reprezinta barometrul anual al stadiului in care se afla coaching-ul in general si in organizatii in particular, oferind o imagine autentica asupra evolutiei pietei de coaching din Romania.

Programul este structurat pe durata a 2 zile:

10 noiembrie 2011: Va avea loc un schimb de experienta dinamic si interactiv, vizand impartasirea diferitelor perspective in jurul a 4 ateliere cu temele:

1. Ce rezultate iti doresti in coaching?

2. Cum obtii rezultatele in coaching?

3. Ce obtii cand nu obtii rezultate in coaching?

4. Coaching – catalizator de energie

Fiecare tema va fi abordata in paralel, in cate o sala separata, participantii avand posibilitatea de a participa la oricare atelier, ori de cate ori doresc, in limita celor patru ferestre de timp de cate 90 de minute alocate acestora.

Descrierea temelor o regasiti la sfarsitul acestei invitatii.

11 noiembrie 2011: Vor avea loc 4 ateliere cu teme diverse, sustinute de liderii celor mai importante scoli de coaching din Romania sau de reprezentanti ai acestora, care va vor impartasi din experienta si metodele pe care le folosesc. In cadrul acestor ateliere veti avea posibilitatea sa puneti intrebari si sa aflati la prima mana care este impactul coaching-ului in organizatii, inclusiv din studii de caz prezentate de directori din companii, implicati in procese de coaching organizational.  

Va urma prezentarea studiului „Barometru ARC – Perceptia coaching-ului in Romania” in cadrul careia vor fi revelate rezultatele sondajului care evalueaza la nivel national:

  • locul ocupat in prezent de coaching in practicile de management si/sau training si dezvoltare;
  • modalitatile in care a fost implementat coachingul la nivel organizational;
  • criteriile folosite pentru selectarea coachilor interni sau externi;
  • criteriile de evaluare a eficientei investitiei in coaching.

INSCRIERE:

Taxa de participare: 449 lei / persoana (TVA inclus).

Membrii ARC: 289 lei / persoana (TVA inclus).

Reduceri:

  • membrii Asebuss – 5%,
  • 3 participanti de la aceeasi companie – 10 %,
  • 5 sau mai multi participanti de la aceeasi companie – 15%.

Locul este transferabil in cazul in care nu puteti participa in ambele zile.

Inscrierea este valabila din momentul incasarii platii, confirmata prin e-mail.