ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Oana Gherghina

“O calatorie de o mie de kilometri incepe cu un singur pas” spunea Confucius.

 

Sa faci primul pas este cel mai greu si reprezinta doar inceputul unei lungi calatorii. Apoi pentru a putea continua ascensiunea ai nevoie de curaj si ambitie care te vor ajuta sa faci fata obstacolelor si schimbarilor de directie pe care le intampini pe parcursul acestei calatorii. Curajul de a fi sincer cu tine, de a recunoaste cine esti si ceea ce iti doresti cu adevarat. Curajul de a schimba directia atunci cand vezi ca cea pe care mergi nu te duce nicaieri.

 

Hai sa vorbim despre provocarile profesionale sau personale pe care le intampini, cu scopul de a identifica cele mai bune solutii pentru tine. La final, ai posibilitatea sa fii mai aproape de obiectivul tau cu un plan de actiune specific. Fa un pas inainte pe drumul tau!

 

Eu sunt Oana Mihaela Gherghina, coach pentru viata si cariera. Am inceput prin a ma gandi la oamenii din jurul meu si la potentialul enorm pe care fiecare il are. Am absolvit un program de formare ca si coach avand ca scop sa ii ajut pe ceilalti sa isi atinga potentialul maxim. Cred cu tarie ca raspunsurile la intrebarile noastre sunt in noi si ca putem deveni varianta noastra cea mai buna.