ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Aboneaza-te la newsletter | Peste 2000 de abonati

Mihaela Zaharia

Mihaela este primul trainer independent din România certificat Six Thinking Hats de către APTT/dBTS, licenţă obţinută în martie 2004 în Riga, prin Cavendish Information Products, Ltd,UK – Master Trainer: Peter de Bono.

Prima întîlnire cu sistemul de gîndire de Bono a avut loc în 2002 când Peter de Bono a ţinut primul workshop în România. Apoi a urmat workshop-urile CoRT, iar în martie 2004 a participat la training-ul Lateral Thinking cu Peter de Bono. În august 2005 a obtinut licenta Lateral Thinking în urma training-ului de formare din Tallin cu Peter de Bono. Este de asemenea instructor CoRT (Cognitive Research Trust-lecţii de gândire pentru copii şi studenţi) autorizat pentru Romania.

Din noiembrie 2006 este Master Trainer pe metoda Six Thinking Hats având dreptul să formeze alţi traineri STH pe teritoriul Romaniei.

A absolvit Facultatea de Psihologie, Universitatea Al.I.Cuza, Iaşi şi masterul „Evaluarea, formarea şi consilierea psihologică a personalului”, în cadrul aceleaşi universităţi.

Experienţa de training organizational este susţinută prin calificările obţinute în:

– formarea NLP Practitioner Coaching și NLP Master Practitioner Coaching în colaborare cu Austrian Training Center of NLP cu traineri din Austria (Peter Schutz , Siegrid Sommer , Helmut Jelem,  Ihor Atamaniuk), Polonia (Mirka Lukasik,  SUA (Sid Jacobson, Tim si Kris Hallbom), Croatia (Melita Stipancic), România (Catalin Zaharia).

– numeroase module de formare în Analiză Tranzacţională – specializările organizaţional şi educaţional – cu traineri din UK (Julie Hay, John Parr, Annie Murray, Rosemary Napper, Trudy Newton, Giles Barrow), Olanda (Sari van Poelje) şi USA (Laurie şi John Weiss).

– training TOT “Perfect Trainer” cu Peter Schutz (Austria): Varşovia 2005

– training TOT de învăţare experienţială „Facilitating Active Learning” cu Roger Greenaway (Irlanda): Bucureşti 2003

– training „Skills for the Future: Creativity & Leadership” – Robert Dilts (SUA), aprilie 2008, Viena

– formarea NLP Practitioner certificată de The Society of NLP şi semnată Julie Hay şi Richard Bandler: Iaşi, 2001-2002

– primul modul de formare în psihoterapie experienţială (SPER): Iaşi, 2001-2003

– definitivat în învăţământ, specializarea Psihologie, Universitatea Al.I.Cuza: Iaşi, 2001

–  formarea ca formator recunoscut CNFPA

– curs autorizat Manager de Proiect recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii

De asemenea, Mihaela susține cursuri și sesiuni de coaching pentru părinți prezentate pe site-ul www.parenting.ro, scrie articole de specialitate și participă ca invitat la emisiuni tv legate de părinți și copii.

Mihaela este căsătorită cu Cătălin şi are doi copii, Ioana şi Robert.

Telefon: 0720 MASTER