ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Mariana Bichis

mariana-bichis

NLP-Coach si Business Master-Practitioner

Managing Partner, Competent Consulting

 

Este licentiata in Biochimie (Universitatea Bucuresti, anii ‘80) si si-a inceput cariera ca profesor. A fost primul pas in lucrul cu oamenii. In anii ’90 a continuat cu studii de cercetare in domeniul medical si a condus proiecte de cercetare in colaborare cu Kantonsspital Aarau – Elvetia; a reprezentat Elvetia la congrese internationale cu subiecte pionierat din domeniul medical.

In paralel cu activitatea profesionala si-a inceput propria dezvoltare personala, iar din anul 1998 a trecut la o abordare holistica a fiintei umane.

A lucrat cu personalitati: in domeniul Programarii Neurolingvistice – Richard Bandler, John LaValle, Ronald Amsler; in NLP Coaching cu Robert Dilts, Nandana si Karl Nielson, Ueli Frischknecht, Mega Baumler; Inteligenta Emotionala cu Dorothy Spry, armonie interioara cu Deborah Dilts, Marie Pascale.

Impreuna cu sotul ei, Daniel Bichis, a deschis in 2000 cabinetul de coaching personal si a pus bazele companiei Competent Consulting, a carei misiune este sa puna la dispozitia publicului roman cele mai eficiente tehnici din Inteligenta Emotionala si Programarea Neurolingvistica.

Mariana are experienta de management al echipelor multiculturale si de gestionare a relatiilor cu clientii.

Incepand din 2005 organizeaza si ofera formari in coaching in cadrul Competent Consulting dupa modelul, programa si cu acreditarea: International Coaching Institute (ICI), Society of NLP (SNLP), International Association of NLP (IANLP).

Specificul acestei formari consta in credinta Marianei ca un coach adevarat are nevoie sa se cunoasca si sa se armonizeze mai intai pe sine, pentru ca apoi sa ii poata ajuta pe ceilalti; sa treaca prin propriul proces de dezvoltare personala si apoi sa isi cristalizeze aptitudinile de coach.

Clientii cu care Mariana lucreaza sunt cei care doresc sa-si depaseasca limitarile si disconfortul din viata personala, precum si manageri, antreprenori, persoane publice care se confrunta cu dificultati in coordonarea colaboratorilor si a grupurilor pe care le manageriaza.

Absolventii scolii Competent Consulting, pe care Mariana o conduce impreuna cu Daniel Bichis, activeaza in domeniile psihologiei, managementului, antreprenoriatului, practicand coachingul atat in zona personala, cat si in cea profesionala.

Telefon: 0788.294.801; 0726.801.881;