ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Marian Opran

Motto: „Pentru a transcende egoul, mai întâi îţi trebuie un ego la care să merite să renunţi.”

Am înființat în Septembrie 2012 compania Epistema Consulting pentru a-mi putea dedica în totalitate atenția, energia și timpul noii profesii pe care am ales să o practic, aceea de Coach. În viziunea mea, un Coach profesionist este acea persoană care trăiește din profesia pe care o practică și totodată își onorează clienții perfecționându-se zilnic pentru a lucra la standarde de calitate apropiate de măiestrie. De aceea, cred cu tărie că pentru un profesionist nu mai există loc și pentru altceva în afară de ceea ce și-a ales să profeseze.

Ceea ce am descoperit din propriile experiențe avute în timpul ședințelor de Coaching, atât eu cât și zecile de clienți cu care am colaborat până în prezent, este că procesul de schimbare necesită renunțarea la familiaritate, la obiceiuri și automatisme, la zona de aparent confort și că nu este de fiecare dată un demers plăcut sau care se încheie întotdeauna cu succes. Și chiar dacă o parte dintre clienți nu au putut sau nu au vrut să renunțe la situația în care se găseau și au decis să abandoneze procesul, toți ceilalți care mi-au permis să-i însoțesc până la final mi-au mărturisit că investiția făcută în ei și în noile beneficii apărute în viața lor a meritat din plin. Câțiva dintre aceștia chiar mi-au permis să fac publică experiența lor alături de mine iar cuvintele lor le poți citi și tu la secțiunea Mărturii.

Clienții cu care lucrez sunt persoane obișnuite care apelează la mine din următoarele 4 motive: (1) fac ceva ce nu vor să facă, (2) nu fac ceva ce vor să facă, (3) simt ceva ce nu vor să simtă, (4) nu simt ceva ce vor să simtă. Rolul meu este de a crea o relație și un context în care să fiu alături de ei și „să îi ajut să se ajute” atât timp cât au nevoie de acest lucru.

Dacă vrei să-ți satisfaci curiozitatea despre parcursul meu de până acum în deprinderea atitudinii și aptitudinilor de lucru cu provocările clienților mei, îți poți face o primă impresie trecând în revistă certificările listate pe pagina Certificări.

Când vrei vrea însă cu adevărat să descoperi în ce fel te pot sprijini să îți descoperi și realizezi țelurile nu este nevoie decât să mă contactezi pentru o primă sesiune. Și pentru că sunt convins atât de calitatea serviciilor mele cât și de faptul că procesul de Coaching depinde de calitatea relației dintre noi, îți garantez că la sfârșitul acesteia îți voi returna integral contravaloarea sesiunii în cazul în care decidem, oricare dintre noi, că nu putem colabora pe viitor.

Telefon: 0723.260.552