ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Luiza Stefan

De 7 ani sunt coach și trainer și lucrez cu și pentru oamenii care-și doresc schimbare și rezultate sustenabile, atat în viața privată, cât și în mediul profesional.

Sunt fondatoarea companiei de training, coaching și consultanță – UP 2U – și cred cu tărie că depinde doar de tine să trăiești viața la care visezi.

Poți ajunge atât de sus cât îți dai voie să mergi cu imaginația și cu acțiunea.

Universul nu răspunde la ceea ce gandesti, ci te pune față în față cu urmarea acțiunilor pe care le faci.

Știu că oamenii vor lucruri simple, practice, care să le aducă structură și claritate. Nu îmi plac nehotărârea și dialogul critic și auto-distructiv, așa că te poți aștepta de la mine să primești un imbold (zis și ”șut în fund”) oferit cu compasiune și umor.

Avem cu toții să ne răspundem la fix două întrebări principale:

Ce vrei cu adevărat? Casă? Vrei, de fapt, siguranță și confort! Relație? Vrei, de fapt, iubire și semnificație. Mașină? Vrei, de fapt, libertate de mișcare și alegere!

Ce sunt dispus/ă să fac azi, chiar acum, pentru acest lucru? Orice acțiune e mai bună decât nicio acțiune. Chit că doar te gândești cu drag la tine, persoana cu visul împlinit, și tot este ceva excelent care te ține în conectare cu resurse și te ajută să vezi perspective neașteptate. Doar nu mai spune ”nu știu”, ”nu pot” sau ”o să fac atunci când”

Telefon: 0726186300