ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Aboneaza-te la newsletter | Peste 2000 de abonati

Elena Hartup

Sunt manager in domeniul IT de aproape 10 ani si am descoperit coaching-ul in drumul spre a deveni un manager mai bun. Am intuit inca de la inceput ca este o practica foarte utila pentru un manager in special si pentru un om in general.

Am facut pasul spre a ma specializa in coaching in 2015 cand am absolvit scoala de coaching 12coach. Imediat dupa, a urmat certificarea ANC si din noiembrie 2016 sunt Asociated Certified Coach in cadrul ICF.

Din 2013 sunt trainer certificat ANC cu specializare in cursuri de Soft Skills: Leadership, Communication Skills, Emotional Intelligence, Time Management.

Pentru mine coaching-ul este cea mai pura forma de interactiune umana: simplu, fara sfaturi, fara judecati, doi oameni traind in prezent, impartind momentul.

Coaching-ul contribuie la alinierea noastra cu noi insine, este alinierea gandurilor, emotiilor si actiunilor noastre cu dorintele si aspiratiile noastre.

Fiecare zi din viata noastra este o zi de curs, profesorul este viata iar subiectele predate sunt intamplarile din fiecare moment. Avem nevoie doar sa fim atenti la cum ne raportam la ele: ce gandim, ce simtim, cum reactionam si invatarea vine de la sine. Coach-ul are rolul de oglinda in care clientul sa vada intamplarile clar si nedistorsionat.

Ca si coach, iti ofer spatiul de care ai nevoie pentru a-ti clarifica momentul prezent, pentru a-ti alege obiectivele si pentru a-ti stabili urmatorii pasi in atingerea lor.