ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Elena Capruciu

Dreams Come TRUE, Coaching for Life & Business de Elena Capruciu, din 2010 și  Clear Mind Coaching School din 2018, sunt spatii pe care Elena le creeaza si in care reuseste sa aduca prospetimea si savoarea unor noi abordari de dezvoltare in coaching și mentorat, la toate nivelurile. Ea are o abordare inedita a inovatiei in leadership-ul  executiv pe baza co-creației și a schimbului de experiențe intre culturi si continente.

Experientele cu Elena sunt pentru liderii de pe piețele globale cu care lucreaza, asemenea cu ale unui navigator indraznet, care descopera si modeleaza noi teritorii ale mintii.

Iar în domeniile educației și al transformării executive, prin conceptul Dreams Come True Coaching, ea demonstreaza puterea combinării lor.

Pentru a înțelege si a sustine la integrarea dinamica internă a schimbării, Elena a acceptat roluri de antrenor de echipe pentru diferite licee, cu grupuri de elevi, parinti, profesori, directori de licee si scoli, reprezentanți ai Ministerului Educației și ai Comunităților locale.

Certificată in Team Coching de Leadership International Management, SUA și ca Master Coach (IAPC&M – de Autoritatea Internațională pentru Coaching Profesional și Mentorat, Elena a plantat seminte trainice ca si mentor, trainer si examinator, celor care i-au fost studenți la școala de coaching unde a absolvit: Noble Manhattan Coaching, UK.

La „Challenges of Coaching 2018, in prima auditie, Elena lanseaza: „Clear Mind  Coaching School, care dezvaluie o paleta extinsa de modalități interactive de educație si experiențe captivante pentru noii gânditori cu minți clare din întreaga lume, pentru a se convoca si pentru a accelera adoptarea acesteia.

Telefon: 0726235737