ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Aboneaza-te la newsletter | Peste 2000 de abonati

Gabriela Elena Dura

gabriela-elena-dura

“Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow.” 

Cu peste 15 ani în comunicarea de marketing corporatistă şi experienţă relevantă în comunicarea internă, Gabriela a avut şansa să dezvolte multe proiecte menite să motiveze colegii din echipa din care face parte şi să crească nivelul lor de implicare în cadrul companiei.

În baza experienţei acumulate a dezvoltat propriul model de coaching pentru creşterea performanţei echipelor. Acest model se bazează pe identificarea punctelor forte ale fiecărui membru şi pe conştientizarea faptului că, aşa diferiţi cum suntem, fiecare dintre noi putem contribui la succesul echipei din care facem parte.

Promovează managementul prin coaching ca stil de conducere pentru că este convinsă că numai cu un stil de conducere bazat pe respect reciproc se poate construi încrederea în sine a fiecărui membru, absolut necesară pentru a creşte nivelul de performanţă al echipei.

Gabriela oferă workshop-uri pentru dezvoltarea abilităţilor de leadership tuturor celor care au deschiderea şi dorinţa de a privi în interiorul lor şi de a încerca să-şi îmbunătaţească performanţele la muncă, în familie, în comunitatea din care fac parte şi în relaţia cu propria persoană.

Este o persoană pozitivă şi consideră că în ciuda oricăror piedici nu trebuie să-ţi pierzi simţul umorului. Chiar dacă lucrurile nu ne sunt tot timpul favorabile, viaţa merită traită din plin şi munca poate fi o adevărată plăcere.

Pentru ea, investiţia continuă în dezvoltarea personală și profesională reprezintă nu doar o necesitate dar şi o bogată sursă de inspiraţie.

Ce o defineşte ca şi Coach?

Echilibru, calm, pozitivism, căldura umană şi bucuria de a aprinde flacăra interioară care te motivează să-ţi urmezi visul.

Domenii de expertiză

Dezvoltare Brand/ Brand engagement/ Comunicare internă/ Leadership la nivel personal/ Organizarea de conferinţe, teambuilding/ Comunicare de marketing

Telefon: +40 724 304 114