ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Daniela Croitoru

My motto: „Dare to dream.”

Exista momente in viata fiecaruia dintre noi cand dorim sa adaugam noi valente performantei, cand sunte in cautarea acelui ceva care sa ne confere unicitate sau ne ne ajute in construirea/promovarea brandului personal.

In astfel de momente coachingul poate fi o solutie, deoarece orice campion are nevoie de un coach.

 

Ce fac eu ca și coach ? Sunt  alături de tine pe drumul, nu întotdeauna ușor, spre performanță, spre obiectivul pe care ți l-ai propus. Te ascult, creându-ți spațiul de care ai nevoie în procesul de transformare,  ajutându-te să găsești soluțiile pe care le crezi cele mai potrivite.

 

Zi de zi pun pasiune in orice, adaug valoare in tot ceea ce fac. Oamenii care ma cunosc spun despre mine ca sunt ambitioasa, comunic bine, stiu sa ascult,  sunt o persoana optimista , obtin ceea ce imi doresc.

Ce pot sa spun eu despre mine este faptul ca raman fidela principiilor si valorilor mele. Valorile in care cred sunt: autenticitate, integritate/loialitate, respectul pentru ceilalti.

 

Ca si coach, in ultimii 4 ani, am finalizat 5 programe de pregatire : “Certificate in Executive Coaching”, program al AoEC (Academy of Executive Coaching) , “Fundamentals in Coaching “ – Metasysteme Coaching,  Transformational Presence Leadership  and Coaching , Strategic Strengths Coach Certification si Points of You.

 

Din anul 2012 antrenez persoanele care doresc sa-si descopere potentialul astfel incat sa-si realizeze visurile cele mai indraznete, in 2014 obtinand acreditarea internationala – Associate Certified Coach.