ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Aboneaza-te la newsletter | Peste 2000 de abonati

Cristina-Doria Onofrei

Associate Certified Coach (ACC)

„Cand te cunosti pe tine devii liber. Cand ii cunosti pe altii, devii lider” A. Szekely

Ajut oamenii sa-si imbunatateasca comunicarea pentru a se putea intelege mai bine si a avea o viata mai buna. Se stie ca viata buna si fericirea nu sunt atat de mult legate de lucrurile din jurul nostru, cat de relatiile sanatoase pe care le construim in fiecare zi.

Pentru mine comunicarea este asemenea unei punti ce leaga 2 lumi. Fiecare dintre noi ne aflăm în propria paradigmă care ne face să vedem și să înțelegem realitatea în mod propriu, să avem propriul “adevăr”. A comunica înseamnă a acorda ambele “adevăruri”, ambele paradigme la fel cum radioul “acordează” frecvența postului pe care dorești s-o asculți.

Te pot indruma sa inveti cum sa comunici deschis, sincer si constient astfel incat sa reduci probabilitatea aparitiei conflictelor in viata ta; si daca ele totusi apar, sa le gestionezi in asa fel incat sa arati ca te respecti pe tine si il respecti pe cel cu care discuti. Vei intelege unicitatea fiecarui om din vata ta si modul in care limbajul comun dintre tine si el te va ajuta sa construiesti relatii sanatoase si o viata implinita.

Fac asta prin coaching, training, teambuilding, ateliere, public speaking si diverse evenimente.

 

Telefon: 0747-314898