ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Cristina Cremenescu

Profesia mea de baza este inginer energetician. Vreme de mai bine de 25 de ani am fost o persoana foarte “tehnica”. Viata a fost insa generoasa cu mine si, dupa anul 2000, am invatat pe rand doua meserii foarte noi in lume: aceea de reglementator si aceea de coach. Reglementarea este o meserie foarte frumoasa, care imbina aspectele tehnice, economice si comerciale intr-un mod foarte complex.

Coachingul este implinirea neasteptata a unei dorinte din adolescenta – aceea de a cunoaste mai multe despre personalitatea umana, despre comportamente si emotii, despre cum pot sa-mi implinesc visele…

In anul 2011 am inceput prima scoala de coaching, iar in primavara anului 2013, cand tocmai terminasem cursurile acesteia, am cunoscut Coaching and Leadership International Inc. (CLI) – o scoala de coaching canadiana. Cred ca la acel moment eram inca in cautarea misiunii mele in viata. Simteam ca rolul meu este sa ajut oamenii. Intr-un fel sau altul o facusem pe parcursul vietii mele.

Dar in momentul in care am inceput trainingul cu CLI am inteles ca misiunea mea este sa sprijin oamenii sa-si atinga potentialul maxim, sa-i sprijin sa se redescopere si sa fie leaderii propriei lor vieti.