ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Cristian Nicolae

cristian-nicolae

In ultimii 20 de ani de cariera Cristi a trecut prin pozitii de director al departamentelor Learning & Development, Marketing, Vânzări, si director General în organizaţii multinationale si locale. S-a perfectionat prin cursuri de management strategic, managementul performantei si al schimbarii la OUBS (Open University Business School) si Crestcom. Şi-a stabilizat si structurat cunoştinţele şi experienţa urmând  cursurile de Train de Trainer ale Nissan Europa şi de Formator acreditat CNFPA, pregătind mai apoi sute de elevi de-a lungul anilor pe teme de comunicare, persuasiune, negociere, managementul timpului şi al conflictelor.

Din pasiune pentru oameni şi interes vădit asupra modului în care aceştia comunică şi interacţionează în echipe, grupuri si organizatii a studiat si a devenit  Master Practitioner in Programare Neuro Lingvistica si apoi şi-a dezvoltat abilităţile studiind fundamentele coachingului in cadrul programului Coaching for Now si pe cele de business coaching urmând Art of a Master Coach, la Scoala Coaching Essence.

De-a lungul parcursului profesional  din organizaţii a implementat si facilitat programe de coaching & training centrate atât pe individ cât si pe echipe. Combinand  experienţa acumulata in business cu formările parcurse Cristian a dezvoltat o viziune strategică asupra sistemelor umane, cu un profund respect asupra ecologiei acestora, intr-un cadru de coaching.

In anul 2015 a obtinut acreditarea ACC ICF.

Telefon: +40 722.281.186