ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Cristi Schiopu

Am 36 de ani, sunt nascut la Fagaras si locuiesc in Belgia de mai bine de 12 ani. Sunt tata si sot, iar cei doi copii si sotia sunt primii beneficiari ai calatoriei mele de crestere personala :) .

Am inceput cursurile in directia coachingului cu NLP, in 2014, initial la Bruxelles, apoi la Londra si am fost iremediabil convins de ideea de a vrea sa fiu facilitator de crestere personala a celor din jur. Din 2020 urmez cursurile unei scoli de Life Coaching din SUA si inceputul pandemiei a fost si momentul in care mi-am declarat eu mie noua vocatie: life coach – facilitator de crestere personala si competente emotionale.

Lucrez cu clientii mei 1 la 1, dar si sub forma de programe de grup (am initiat un mastermind pentru corporatisti care vor sa inceapa ceva pe cont propriu) si cursuri (cursul de self-coaching de care voi vorbi la Knowledge Cafe).

Imi ajut clientii si cu resurse gratuite: de un an, am creat o comunitate facebook „Ce e important” (400+ membrii) in care imi propun sa cresc nivelul de inteligenta emotionala ai membrilor, prin episoade de invatare, schimburi de idei, provocari saptamanale si webinarii gratuite. Am inceput si un podcast pe 20 martie anul trecut, atunci cand mi-am spus: vreau sa arat si altora tot ce stiu si ma ajuta pe mine sa navighez in furtuna care se arata. Podcastul a evoluat in a fi un podcast de coaching (singurul de care stiu eu din Romania), in care, cu permisiunea clientilor, redau conversatii de coaching si teme cu care clientul vine si pe care le dezvoltam impreuna.

Telefon: +32 484 904 797