ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Bichis Daniel Marius

daniel_bichis

Nascut in 1959 la Brasov, absolvent al Liceului Dr I. Mesota, apoi al Universitatii Bucuresti – Fac. de Biologie, Sectia Biochimie in calitate de sef de promotie. Detine trei masterate in: biologie celulara si moleculara, in biotehnologie si respectiv in psihoterapie si psihodiagnostic.

A lucrat in controlul calitatii, in cercetarea farmaceutica si a fost cadru didactic la Universitatea Bucuresti, Fac. de Biologie.

In anii 1991 si 1992 a fost Guest Researcher la Université Libre Notre-Dame de la Coeur din Namur, Belgia.

In iunie 1990 a creat una dintre primele firme de consultanta personala (coaching) din Bucuresti, care isi continuã in prezent activitatea sub denumirea Competent Consulting.

In perioada 1997-2000 a urmat un program intens de dezvoltare personala si formare in coaching si psihoterapie, cu prof. dr. Iolanda Mitrofan (psihoterapie experientiala), prof. dr. Irina Holdevici (hipnoza clasica si ericksoniana), prof. dr. Mihaela Minulescu (psihodiagnostic proiectiv), dr. André Moreau (Belgia – Gestalt terapie, analiza tranzactionala), Françoise Burton (Franta – analiza reichianaã), prof. dr. Luigi Baldaschini (Italia – psihoterapie sistemica). In total, a acumulat peste 1.200 de ore de formare si supervizare.

In 1998 a devenit Practitioner NLP, iar in 1999 Master-Practitioner NLP urmand cursurile NLP Institut Zürich, sub conducerea lui Ronald Amsler.

Din anul 2000 este Trainer NLP, in urma cursurilor urmate la Anaheim , California cu Richard Bandler si John La Valle, in acelasi an deschizand si primul cabinet de NLP-Coaching din Bucuresti.
S-a perfectionat ca trainer NLP alaturi de Julie Hay si Peter Emery ( Anglia ), Stephen Gilligan (SUA) si Peter Schütz (Austria).

In 2006 a devenit Certified Associate al organizatiei 6 Seconds (SUA), fiind singurul trainer roman certificat in domeniul inteligentei emotionale.

Este membru al Society of NLP, San Francisco – SUA din anul 1998, al International Association of Coaches din 2004, Fellow Trainer al International Association of NLP (IANLP) – Elvetia din 2005 si Master Trainer al International Association of NLP Training Institutes (IN) – Germania; din 2006 a devenit membru al 6 Seconds Network, o retea de traineri specializati pe inteligenta emotionala.
Are peste 40 de lucrari stiintifice publicate sau prezentate la congrese internationale.

A colaborat cu multe publicatii (Evenimentul Zilei, Libertatea, Capital, Privirea, Biz, Cariere, Chief Executive) si posturi de televiziune (ProTV, Antena 1, Prima TV, Acasa, Realitatea TV).

In 2004 a demarat o serie de conferinte si workshopuri de prezentare a NLP si de utilizare a sa in dezvoltarea profesionala si personala, precum si in rezolvarea problemelor de cuplu.

A fost solicitat de companii private, cluburi sportive si institutii pentru a da consultanta si a tine traininguri pe teme de team building, management al timpului, comunicare cu clientii si interdepartamentala, gestionare a stresului.

Telefon: (021)-688-7548 / (021)-688-7548 / 0788-294-801