ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

AMA Leadership Academy

AMA Leadership Academy

Programul de Certificare Coaching. THE next Generation este programul unic și inovator prin care te formezi on-line, în 6 luni, Specialist în Coaching Acreditat ANC, cu tehnici holistice, sistemice și transformaționale predate de către Ana-Maria Alexandru, Maestru în Coaching Acreditat Internațional, echipa de formatori AMA Leadership Academy și invitații speciali, experți la nivel național și internațional.

Acum susținut integral online, îți oferă posibilitatea de a participa cu maxim de confort și eficiență, cu investiție minimă de timp, energie și bani pentru valoarea imensă pe care o primești.

Devii LIFE Coach în 6 luni, prin dezvoltare personală și profesională catalizate de experți valoroși. Astfel, poți contribui cu încredere și profesionalism celor care vor beneficia de serviciile tale.

Pe parcursul formării obții acele tehnici și instrumente de coaching care te ajută să ai mult mai multă ușurință în comunicare și să îi poți ajuta pe celalți să își obțină răspunsurile pe care le caută, fără să fii expert în domeniul lor.

Ca Mentori, Coachi și Formatori, împărtășim cu tine, pe deplin, cunoșterea, experiența și instrumentele pe care le folosim în cariera și business-ul nostru.

Te învățăm tehnicile nostre de coaching pentru un nivel din ce în ce mai înalt de specializare în ceea ce te interesează pe tine să dezvolți: competențele, abordările, rezultatele, imaginea, notorietatea, business-ul tău în coaching. Ca rezultat, poți și tu deveni parte a Casei de Coachi. Îndrăznește!

programe-ama-leadership-academy-en-site

Noi, Echipa AMA Leadership Academy, prin programele și serviciile noastre inovative, contribuim la elevarea cunoașterii, asumării și implicării atât la nivel individual și de echipă cât și organizațional, sistemic.

Fiecare dintre programele noastre acționează holistic și transformațional prin aplicarea practică, ușor de duplicat a tehnicilor, abordărilor și instrumentelor din metodologiile originale: AMA (Apreciere Măiestrie Armonie) și ARL (Action Reflection Learning).

Cu respect și profesionalism, susținem fiecare participant să își descopere adevărata putere, bogăția resurselor interioare, expresia creativității unice și echilibrul profund, astfel încât să și folosească la maximum abilitățile pentru a trăi viața pe care și-o dorește, în fiecare zi.

Hai cu noi!

Telefon: 0746150659