ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Alina Margineanu

Alina-margineanu

Sunt Coach cu formare Noble Manhattan Coaching Ltd. si totodata NLP Master Practitioner cu certificare ARONLP si EANLP.

Principalele valori de viata pe care le exprim si le promovez sunt:  responsabilitatea,  respectul, loialitatea,  compasiunea, altruismul,  spiritul civic. Prin programele de coaching, si facilitare pe care le derulez, imi manifest pasiunea pentru dezvoltarea potentialului uman si contribui la procesul de transformare personala si umana a celor cu care lucrez, insotindu-i si ghidandu-i pe drumul lor catre implinire si succes.

Arii de interes
Lucrez cu persoane care vor sa se dezvolte si sa actioneze constient in sensul realizarii succesului personal si profesional in conformitate cu valorile si misiunea lor de viata. In toate aceste programe, importanta acordata respectului fata de relatia pe care fiecare o are atat cu propria persoana, cat si in relatiile cu cei din jur este un element definitoriu.

Experienta
Am o experienta de business atat din mediul IMM-rilor cat si companii multinationale, ocupand de-a lungul anilor pozitii in care am interactionat permanent cu oamenii. Activitatea derulata in mediul economic timp de peste 12 ani, imi ofera expertiza in negocieri de contracte, strategii comerciale si de marketing, coordonarea si supervizarea de echipe si proiecte, implementarea de politici comerciale si de management. Aceasta experienta bogata in diverse domenii de business imi permite adoptarea unei atitudini deschise si structurate in programele de coaching si facilitare, insotind clientii catre maximizarea rezultatelor lor, concomitent cu dezvoltarea potentialului uman al acestora.

Intentie
Cred foarte mult in puterea pe care o genereaza dinamica relatiilor interumane in procesul de dezvoltare a fiecaruia dintre noi, iar aceasta dinamica este cu atat mai amplificata, cu cat alegem sa avem alaturi profesionisti autentici, responsabili si de incredere care sa ne insoteasca pe parcursul devenirii noastre.

Mesaj

“Indrazneste sa iti gasesti BUCURIA si sa traiesti SUCCESUL!”

Telefon: 0721 264 319