ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Alina Ionescu

 

In fiecare bloc de marmura vad o statuie, care sta in fata mea perfecta in forma, atitudine si actiune. Eu trebuie doar sa indepartez zidurile aspre care tin inchisa aceasta faptura minunata, pentru a o lasa sa se dezvaluie ochilor celorlalti asa cum mi se arata ea in fata ochilor mei”. (Michelangelo)

Acesta este descrierea perfecta a modului in care simt si traiesc eu coaching-ul.

Sunt coach acreditat international de catre Institutul International de Coaching & Mentoring (APC IIC&M) si absolventa, cu Distinctie, a scolii de coaching Noble Manhattan Coaching Ltd., UK.

Sunt trainer acreditat ANC si am urmat diverse cursuri de Analiza Tranzactionala precum si de formare in Professional Coaching with NLP – Austrian Training Center for NLP.

Inteleg profund provocarile clientilor mei, pentru ca aduc in coaching o experienta de business de peste 18 ani in companii multinationale de top, dar si ca urmare a absolvirii, Summa Cum Laude, a programului MBA sustinut de doua scoli prestigioase de business, Ecole des Hautes Etudes Commercialles Montreal Quebec si University of Ottawa Ontario.

Din pozitii de top management, am coordonat bugete de zeci de milioane de euro si am ajutat sa creasca, personal si profesional, sute de oameni, prin proiecte de dezvoltare organizationala si de management al performantei si al talentelor.

Stilul meu de coaching este direct, deschis, pragmatic, dar si intuitiv, aducand caldura si in acelasi timp energie orientata catre actiune.

Viziunea mea, ca si Coach, este sa ajut oamenii sa devina de neoprit in a trai si a-si dezvolta o viata implinita. Iar Misiunea mea este sa ajut fiecare client sa-si identifice propria Misiune, sa isi foloseasca la maxim potentialul, sa-si concentreze atentia si sa-si duca la indeplinire cele mai ambitioase si in acelasi timp masurabile obiective, personale si profesionale, aliniate propriilor valori si credinte.

Citesc, invat si ma perfectionez permanent, pentru ca asa imi traiesc la maxim valorile de autenticitate si contributie, putand astfel sa-i ghidez pe clientii mei cu pasiune si entuziasm si sa le ofer acel spatiu special in care sa se simta respectati, provocati, apreciati si incurajati sa descopere si sa devina tot ceea ce pot, cu adevarat, sa fie.

Imi sustin aceasta continua dezvoltare profesionala si personala si prin participarea la programul de formare NLP Practitioner – IANLP si la programul de supervizare in coaching al scolii Noble Manhattan – Supervised Coaching Masterclass  Program of Noble Manhattan Coaching Ltd., UK.