ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Alexandru Frumosu

frumosu-alexandru

Associate Certified Coach (ICF)

Associate Power Coach® (CLI)

 

Coach, trainer si consultant cu peste 25 de ani de experienta profesionala in diferite pozitii manageriale si in diferite industrii,  Alexandru s-a format in coaching cu Alain Cardon, Master Certified Coach, finalizand cursurile Metasysteme Coaching Academy si cu Betska K-Burr „The Guru Coach” la Coaching and Leadership International.

 

Este recunoscut internaţional ca şi coach de catre International Coach Federation prin atribuirea titlului de Associate Certified Coach. Coaching and Leadership International ia acordat titlul de Associate Power Coach®.  

Alexandru este membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching si a fost Vicepresedinte (2010-2013) al acestei asociatii.

 

Alexandru este unul dintre cei patru fondatori ai Scolii de coaching „COACHING PARTNERS”, este Coach, Trainer si Supervizor la cursul „Coach pentru campioni”.

 

„Universul nu are un plan ascuns si fix pentru fiecare dintre noi. Odata ce iei orice decizie si treci la actiune el lucreaza cu si pentru tine. Prin rezultatele actiunilor tale iti reconfigurezi permanent viitorul. Nu exista corect sau gresit ci o serie de posibilitati, care se schimba cu fiecare gand, sentiment si actiune pe care o experimentezi. Aceasta este ceea ce cred eu.”

 

Te invit sa ma contactezi numai daca esti hotarat sa incepi calatoria catre viata pe care ti-o doresti cu adevarat, eu voi fi alaturi de tine.