ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Agota Toth

 

Pentru a deveni coach am parcurs mai multe etape. Am inceput ca antreprenor, cei 10 ani mi-a adus un avantaj remarcabil, dupa care 15 ani am lucrat in corporatii acumuland experienta din domeniul de marketing si resurse umane. In acesti ani am acumulat cunostinte de afaceri si o intelegere mai ampla a sistemelor de conducere in organizatii. In anul 2008 am renuntat la jobul meu de atunci, pentru nevoia mea, sa investesc in mine.  M-am orientat catre NLP coaching si incepand din 2009 am inceput formarea mea pentru a deveni coach.

In prezent (din2012) sunt Life coach NLP(ICI) acreditat international (SNLP,ICI) si practic in cabinetul de coaching Learnlife. Este primul cabinet din Brasov care este specializat pe life coaching NLP.

Am formare in MasterNLP sub egida(SNLP,IANLP,IN)) Bucuresti, Practioner NLP triplu certificat international (SNLP,IANLP,IN) Budapesta, Constelatii familiale, Budapesta.

Sunt licentiat in Sciologie-Psihologie, Universitatea Bucuresti,fm.ct. psihoterapeut in psihodrama, acreditat de ARPsiC.

Adr.cabinet:  Brasov, str Dorobantilor, nr4, et2,ap8