ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Membrii ARC – Asociatia Romana pentru Coaching

Asociatia ARC -Pro pentru Coaching Profesionist din România este PRIMA organizație profesională din Europa, care a creat STANDARDUL PROFESIONAL pentru COACHI, numiți Specialiști în Activitatea deCoaching, conform codului COR 242412.

ARC -Pro reuneste coachii profesionisti și promovează în țara noastră și în lume standardul profesional de coaching la nivelul cerut de cele mai importante asociatii profesionale internationale care oferă certificări în acest domeniu:

– International Coach Federation,
– European Mentoring and Coaching Council,
– International Association of Coaching Institutes (fost International Association of Coaching),
– International Institute of Coaching (fost European Coaching Institute).

Veti gasi în aceasta sectiune lista actualizată la zi și prezentarea fiecărui Membru, în funcție de categoria pe care a ales să o reprezinte:

  1. Coach acreditat (persoană fizică) este Coachul Profesionist, care are Acreditare ANC și/ sau  Acreditare Internațională.
  2. Coach afiliat, fără acreditare este Coachul care este absolventul unui program de coaching care nu are Acreditare ANC, sau care este în proces de formare la una dintre scolile de coaching la nivel național sau internațional.
  3. Scoala de coaching este acea organizație care asigură formare în Coaching pentru ocupația Specialist în Activitatea de Coaching, Acreditat ANC, forma legală de exercitare a profesiei de Coach pe teritoriul României, conform Standard Ocupațional și COD COR 242412.
  4. Furnizor de servicii de coaching este acea organizație care oferă programe pentru coachi,  persoane, echipe și organizații care doresc să beneficieze de serviciile de coaching.

Pentru a fi Membru ARC-Pro este necesar să studiați Statutul Asociației, să aderați la Codul de Etică și să completați formularul de aderare.

Vă așteptăm cu drag alături de noi, în Comunitatea Coachilor Profesioniști din România!

Noi, Colegiul Director ARC-Pro suntem alături de voi.