ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Conferinta ARC Pro 2020 – Conferinta de V.I.S. – Viziune – Integrare – Sustenabilitate

Asociația pentru Coaching Profesionist din România, te invită la:

Conferința de V.I.S.

Viziune – Integrare – Sustenabilitate

prin Coaching

Conferinta Anuală a Coachilor Profesioniști din România, ediția 2020

27 noiembrie – live pe pagina de Facebook a ARC-PRO

Ne aflăm, de câteva luni, față în față cu cea mai mare provocare pe care întreaga omenire a cunoscut-o în epoca în care trăim. Perspectiva de a avea propria integritate fizică, sau a celor dragi, amenințată; iminenta dispariție a locurilor de muncă din unele industrii și completa redefinire a modului de activitate și interacțiune profesională pentru milioane de oameni, au pus și profesioniștii din coaching în fața vision-board-urilor, în căutarea de soluții prin care să transformăm coșmarul în vis.

Te invităm să afli ce tehnici, instrumente și metode pot aduce, în perioada imediat următoare, soluții ce pot fi simplu integrate în viața personală și a companiei, astfel încât schimbările să fie cu adevărat sustenabile.

Evenimentul este gratuit!


AGENDA EVENIMENT

13:00 – Deschiderea Conferinței –   Ana Maria Alexandru –  Președinte ARC-PRO  – ”ARC-PRO în 2020 – liant către viitor”


Mirela Oprea
13:15 – 14:15 – Mirela OpreaDream Manager. Coach. Psihoterapeut 

”Dream Management. Homo Sapiens versus Homo Prospectus: din SUA în România şi de la business la şcoală”

Specia umană a fost greşit numită. Noi nu suntem doar sapiens (inteligenţii). Ceea ce facem noi prin excelenţă şi niciuna dintre celelalte specii nu face, este să prospectăm viitorul. Homo sapiens ar fi trebuit să fie denumit Homo Prospectus, afirmă în mod convingător o serie de cercetări recente. Conceptul de Dream Management se conectează la aceste surprinzătore cercetări şi construieşte un model de coaching individual şi de grup în care oamenii îşi explorează cele mai înalte aspiraţii, pentru o viaţă trăită cu sens.

 

36261008_1738201302967349_4797652755109904384_o

 

14:30 – 15:30 –  Monica Bazgan – Agile Coach ICP – ACC 

”Agilitatea în practică”

Un kōan al maestrului Zen – Soyen Shaku :”Să ai atitudinea neînfricată a unui erou şi inima iubitoare a unui copil”  înglobează într-un mod fabulos mindset-ul unui coach. Practică Coaching de Echipă, susținut de principiile și valorile Agile, pentru companiile interesate de creșterea productivității si a sustenabilității, prin conștientizarea  și transformarea Proceselor – Obiectivelor – Cultura în sensul dorit.

 

 

Daniela Croitoru

15:45 – 16:45 – Daniela CroitoruCoach PCC

“De la vis la realitate” – Ce putem sa facem astfel încât Imposibilul să se transforme în Posibil

Cred cu tărie ca viaţa fiecăruia dintre noi este o călătorie, în care plecăm cu dorința de a ne împlini visele, alegând un drum sau altul, învățând de fiecare dată din experiențe. 

Se întâmplă uneori, chiar dacă plecăm  la drum cu entuziasm, energie și investim resurse, visul nostru începe să pălească, vedem doar bariere și poate avem tendința să renunțăm. 

Pe parcursul acestui webinar vă invit să descoperiți cum pot fi folosite eficient punctele noastre forte, pentru a transforma “imposibilul” în “posibil”.

.

Anca Gheorghiu

 

17:00 – 18:00 – Anca GheorghiuBusiness Coach & Trainer

”Coaching League – Mentalitatea performerilor adusă în business”

Avem nevoie de exemple practice de obținere de rezultate, dincolo de conceptele
frumos cosmetizate, dar uneori sterile. Oamenii au nevoie să simtă că, deși nu ocupă o
poziție de CEO, pot aduce valoare prin ceea ce fac. Reflectarea asupra propriilor comportamente si dezbaterile ajută participanții să înțeleagă ce anume motivează oamenii spre rezultate și care sunt modurile excepționale de gândire și de comportament care fac posibilă eficacitatea individuală și de echipă.

 

Doru Curteanu

18:15 – 19:15 – Doru Curteanu – Leadership and Team Coach. Systemic Flow Facilitator

”Coaching Sistemic – Cum ne accesăm resursele în situații dificile”

O organizație sănătoasă este cea în care toată lumea știe că are un loc de siguranță și respect. Se creează astfel un sistem solid în care abilitățile și contribuțiile fiecăruia sunt observate, apreciate și integrate. apreciate. Află în acest webinar care este echilibrul între investiție  și recompensă care limitează stresul și burnout-ul și permite utilizarea eficientă a resurselor.

 

Cristian-8

 

19:30 – 20:30 – Cristian Nicolae –  Professional Certified Coach, Mentor Coach – ICF

”Cheia unei schimbări sustenabile de cultură organizațională”

Cheia unei schimbări sustenabile a culturii organizaționale sau a unei
transformări organizaționale totale stă în triada Oameni – Procese – Resurse și în
balansarea efortului în cadrul ,,structurii” create de aceasta triadă. Vino la acest webinar și capătă noi perspective la întrebarea: Ce design ar putea avea un astfel de program și consecințele sale?

 

 

 

AMA_Mentor Coach

 

20:30 – 21:30 – Ana Maria AlexandruCoach AMC IAPC&M

”Leadership prin Coaching: 5 dimensiuni ale aprecierii și beneficiile ei”

Apreciere-Măiestrie-Armonie – un stil de coaching și viață creat de Ana-Maria Alexandru. Aprecierea – dincolo de a indica un grad de satisfacție personală, este o adevărată valoare organizațională, care îmbunătățește climatul companiei, reduce emoțiile negative și ajută oamenii să găsească sensul acțiunii lor și să mențină un nivel constant de motivație.

 

 

 


 

Foto by Valentin Dilta * www.valentindilta.ro

MODERATORUL CONFERINȚEI

Anda Luiza Ștefan

Vicepreședinte ARC-PRO

Executive și Team Coach & Facilitator de Învățare

 

 

Te asteptăm cu drag alături de noi !