ARC Pro - Asociatia pentru Coaching Profesionist din Romania

Fii Coach Voluntar alături de Avocado în 2020

Fii Coach Voluntar alături de Avocado în 2020

13 iulie 2020

Pandemia nu s-a terminat, #FiiCoachVoluntar alături de Avocado în 2020

Cu toții trecem printr-o perioada stresantă și provocatoare generată de pandemie. Însă partea pozitivă este că îi putem susține pe cei care au dificultăți, cu puțin din timpul nostru.

Chiar dacă mental ne-am mai obișnuit cu situația, mulți români se confruntă cu riscul (sau realitatea) pierderii locului de muncă, cu schimbări neașteptate și stres. Printre persoanele afectate se numără antreprenori, manageri de companii mici și ONG-uri, jurnaliști, dar și cei care și-au pierdut job-ul.

Avocado, platforma care facilitează sesiuni online cu specialiști, își dorește să fie un catalizator pozitiv în acest context. Ei și-au propus ca până la finalul anului să faciliteze împreună cu coachii voluntari înscriși în program cel puțin 100 de ședințe de​ coaching pro bono pe lună. Echipa Avocado va promova campania, va găsi persoanele care au nevoie de sprijin și va pune la dispoziție platforma online gratuit.

Fiecare persoană va primi câte 4 sesiuni de coaching, astfel încât campania să aibă impact pentru beneficiari.

Tot ce au nevoie din partea ta sunt câteva ore pe luna în care să oferi coaching pro bono. Pe lângă șansa de a contribui, este un context bun de practică și promovare. Iar dacă și ție place de Avocado, poți continua să lucrezi împreună cu ei și după această pandemie.

Ce presupune programul #SuntCoachVoluntar?

  • Avocado pune la dispoziție, gratuit, platforma pentru video call-uri, programarea și gestionarea sesiunilor de coaching online;
  • Programul se adresează antreprenorilor, managerilor din IMM-uri și ONG-uri, jurnaliștilor care au provocări în această perioadă și persoanelor care și-au pierdut locul de muncă;
  • În cadrul programului, fiecare utilizator beneficiază de 4 sesiuni gratuite de coaching, a câte 45 de minute;
  • Programul se desfășoară în perioada iulie-decembrie 2020 și își propune să construiască o punte între coachi, asociații și comunități de coaching și profesioniștii care au nevoie de susținere.

Găsești mai multe informații despre proiect pe site-ul campaniei. Tot acolo te poți înscrie pentru a contribui la această inițiativă.

Avocado este platforma online care facilitează accesul la sesiuni cu specialiști (coachi, psihoterapeuți, avocați) pentru persoane fizice și companii. Misiunea lor este să faciliteze călătoria personală a fiecărei persoane către varianta sa mai bună. Avocado este un start-up susținut de Bestjobs și face parte din grupul Neogen. În prezent lucrează cu 50 de coachi și au desfășurat până acum peste 300 de sesiuni de coaching online, iar recent și-a extins paleta de specialiști cu psihoterapeuți și avocați.

Categorii:

Coach Omul oglindă

Nicoleta Doina Radu 07 iulie 2016

Oare cine este omul oglindă?! După nume pare a fi un personaj și din punctul meu de vedere, chiar este. Însă nu este un personaj de film sau de carte bună ci unul din viață. Omul oglindă este coach.

Citeste mai departe

Coachingul generativ sau rezultate dincolo de obiective

Gabriela Gruianu-Gambra 29 ianuarie 2016

Coaching-ul generativ presupune implicarea persoanei intr-un proces evolutiv la nivel de identitate si presupune rezultate care de obicei sunt complet noi, si nu doar imbunatatiri ale unor performante anterioare.

Citeste mai departe

Adunare Generala ARC-Pro din 31 ianuarie 2019

30 ianuarie 2019

Citeste mai departe